Puretina s povrtnim ''sladoledom'' od mrkve i špinata
Sastojci:
10 dag purećeg filea
malo maslinovog ulja
3 krumpira
2 mrkve
5 dag špinata
maslac, mlijeko
Priprema:
Ispeći 10 dag purećeg filea na malo maslinovog ulja.
Skuhati 3 krumpira i napraviti pire. Posebno skuhati mrkvu i špinat.
Zatim u polovicu pire krumpira dodati miksanu mrkvu, a u drugi dio pire krumpira dodati miksani špinat.
Može se dodati i komadić maslaca ili malo mlijeka. Svaku smjesu zasebno dobri izmješati.
Na kraju će se dobiti narančasti i zeleni pire krumpir.
Žlicom za sladoled načiniti po jednu kuglicu pirea i poslužiti uz pureći file.
Monika Jakopović, Zagreb
povratak
Košarica
Količina: 0
Ukupna cijena: 0,00 €
Kontakt
Naklada BoMboN d.o.o.
Podfuščak 14, Zagreb
tel: 099/ 646 04 85