Darujmo djeci kazalište


Centar za kulturu Trešnjevka oživljuje projekt “Darujmo djeci kazalište”. Svake subote do ljeta svojim se predstavama zagrebački vrtići predstavljaju maloj i velikoj publici. Prihod od ulaznica namijenjen je Hrvatskoj udruzi za školovanje pasa vodiča i mobilitet.

Projekt “Darujmo djeci kazalište”  poslije dvogodišnje stanke oživljen je zajedničkim snagama Gradskog ureda za obrazovanje kulturu i sport, Dječjih vrtića grada Zagreba i Centra za kulturu Trešnjevka. Projekt je otpočeo 14.02.2015. nastupom Dječjeg vrtića Sunčana uz prisustvo brojnih roditelja, odgajatelja, te uzvanika iz Gradskog ureda za odgoj, obrazovanje, kulturu i sport kao pokrovitelja i Ministarstva znanosti, kulture i sporta RH. Posebni su gosti bili labradori, budući psi pomagači.

 

30.05.2015. u 12:30 bili smo dio publike na nastupu ''Iskrica'' iz Dječjeg vrtića Duga. ''Iskrice'' su pod vodstvom odgajateljica Gordane Penave i Nade Belošević izvele program ''Škola Iskrice zove''. Izveli su predstavu ''Kako je cvijet upoznao svijet'' te nakon izvedenog mjuzikla, program su upotpunili pjesmicama i stihovima kojim su se budući školarci oprostili od vrtićkih dana.

 

povratak